O Fabbri
Produkty
Bazy
Do lodów mlecznych
NEVEPANN 50 C
NEVEPANN BELPAN 50CF
NEVEPANN BELPAN 100CF
NEVEPANN BAVIERA 50
NEVIA
NEVEPANN 50CF
NEVEPANN 50F
NEVEPANN 100 CF
BASE FREE
NEUTRO SP
NEVEPANN 30/CHANTILLY
EUROMIX FDL
NEVE FREE
Do lodów czekoladowych
Baza czekoladowa GRAN CIOCCOLATO
Baza CZEKOLADOWA GRAN FONDENTE
Baza KAKAOWA FONDENTE BOLLO BLU
Do sorbetów
Baza do lodów NEVEFRUTTA
Baza do sorbetów cytrynowa Lemon/L
Baza do sorbetów MORBIFRUTTA 100
Baza do sorbetów MORBIFRUTTA 50
Baza do sorbetów ORANGE L
INTEGRATORE
FABBRISOFF
NEVEFRUTTA FREE
Do granity
Baza GRANITINA
Crema Fredda Coffee
Crema Fredda Yogurt
Gotowe Simplé
ALOES
ARBUZ
AVOKADO
BLOND (KARMELIZOWANA BIAŁA CZEKOLADA)
CZARNA WANILIA
CIEMNA CZEKOLADA EXTRA
CIEMNA CZEKOLADA SDL
GRANAT
GRUSZKA
JOGURT GRECKI
LIMONCELLO
KRWISTA POMARAŃCZA
MANGO
MANDARINELLO
OPUNCJA FIGOWA
RICOTTA
RÓŻOWY GREJPFRUT
CYTRYNA Z BAZYLIĄ
LIMONKA
WATA CUKROWA NIEBIESKA
WATA CUKROWA RÓŻOWA
WIŚNIA AMARENA FABBRI
BIAŁA CZEKOLADA
CZEKOLADA Z PAPRYCZKĄ CHILI
KEFIR
LIMONKA - CYTRYNA Z IMBIREM
SNACKOLOSI CIEMNA CZEKOLADA Z CHRUPIĄCĄ SOLĄ
Pasty aromatyzowane
Delipasty Klasyczne
Amaretto
Azzurokrem (smerfowa)
Babá* (oryginalna babka w rumie)
Biała Czekolada
Biała Mięta
Cappuccino
Chleb
Ciasteczko Biscotti
Ciasto francuskie
Crockantella Czekolada z Chrupkami
Czekolada
Guma balonowa niebieska
Guma balonowa różowa
Karmel
Kawa Mocca
Lello (kokos z migdałem)
Malaga Marsala
Malaga Rum
Marron Glaces (kasztany)
Mięta
Migdał
Nonna Rachele
Nugat
Orzech laskowy CREMOSA EXPORT
Orzech laskowy GR.CREMOSA 25%
Orzech Laskowy Pralinowy
Orzech Pinii Premium (pinolata)
Orzech Włoski
Orzech Ziemny
Palone solone masło
Panna Cotta
Pesto pistacjowe
Pistacja Fine
Pistacja Ground
Pistacja pure 100% CN
Prażony migdał 100%
Róża
Tiramisu
Tiramisu (bez alkoholu)
Wafer (wafel)
Wanilia Export
Wanilia Super
Wanilia francuska
Wata Cukrowa Niebieska
Zabajone Marsala
Zabajone Porto
Straciatella Biała
Straciatella Ciemna
Delipasty Owocowe
AMARENA
ANANASOWA
BANAN
BRZOSKWINIA
CYTRYNA
CZARNA PORZECZKA
JAGODA
JEŻYNA
KIWI
KOKOS
MALINA
MANDARYNKA
MANGO
MARAKUJA
MELON
OWOCE LEŚNE
POMARAŃCZA
TRUSKAWKA
ZIELONE JABŁUSZKO
Stabilizatory do lodów
Dodatek smakowy do lodów jogurtowych YOG 30 VIT E
Dodatek smakowy do lodów sernikowych NEW YORK CHEESCAKE
Mascarpone 40
PAMATIS
Polewy do marmurkowania
Polewy Klasyczne
Ciasteczko Biszkoptowe
Ciasteczko Cytrynowe
Ciasteczko Cookie Dough
Crockoloso Biała Czekolada z Bezikami i Migdałami
Crockoloso Chrupiący Wafel w Czekoladzie
Crockoloso Coffee
Crockoloso Gianduia
Crockoloso Orzech Laskowy
Crockoloso Pistacja GOLD
Crockoloso Wafer
Maślany Solony Karmel
Mou (krówka)
Orzech Ziemny
Snackolosi czekolada z kokosem
Snackolosi czekolada z miętą
Snackolosi bom bon
SNACKOLOSI BROWNIE
SNACKOLOSI KARMEL Z CHRUPIĄCĄ SOLĄ
SNACKOLOSI SPECULOOS - CIASTKO KORZENNE
SNACKOLOSI CHRUPIĄCA AMARENA
SNACKOLOSI CIEMNA CZEKOLADA Z CHRUPIĄCĄ SOLĄ
Polewy Owocowe
AMARENA EXPORT
AMARENA LIGHT
BRZOSKWINIA
CYTRYNA Z KURKUMĄ
CZARNY BEZ Z IMBIREM
GRUSZKA
KARMELIZOWANA FIGA
LIMONKA
MALINA
MANGO
MARAKUJA
OWOCE LEŚNE
POMARAŃCZA
SZARLOTKA
TRUSKAWKOWA
TUTTIFRUTTI OF CASSATA SICILIANA
ŚLIWKA
Polewy Nutty
BIAŁA CZEKOLADA
BIAŁA CZEKOLADA Z RYŻEM PREPAROWANYM
CIASTECZKO NERO
CIASTECZKO NERO
ORZECHOWO-KAKAOWA
ORZECH Z RYŻEM PREPAROWANYM
KARMEL SOLONE MASŁO
WOW - ORZECHOWO CZEKOLADOWA
WOW PISTACJA
WOW GORZKA - CIEMNA CZEKOLADA
WOW CZEKOLADA Z ORZECHEM LASKOWYM
Polewy zastygające
BIAŁA CZEKOLADA
Toppingi
AMARENA
AMARETTO
BIAŁA CZEKOLADA
CZARNY BEZ
CZEKOLADA
GUM NERO (CZARNY)
JAGODA
KARMEL
KAWA
KIWI
KOKOS
KROCCANT CZEKOLADA EXPORT
MALINA
MANGO
MARAKUJA
MAŚLANY SOLONY KARMEL
MIĘTA
ORZECH LASKOWY
ORZECH LASKOWY I KAKAO / GOURMET SAUCE GOLD
OWOCE LEŚNE
PISTACJA
POMARAŃCZA
SYROP KLONOWY
TOFFI ARGENTYŃSKIE
TROPIKALNY BŁĘKIT
TRUSKAWKA
ZABAJONE
ZIELONE JABŁUSZKO
ŻÓŁTA BRZOSKWINIA
ŻÓŁTA WANILIA
Koncentraty
Koncentrat w płynie do przygotowyWania koktajli - Sweet and Sour Concentrated
PREMIX do przygotowyw ania koktajli Sweet and Sour
Syropy
Do lodów tęczowych
CZEKOLADA
NIEBIESKI
TRUSKAWKA
Mixy
AMARENA
AMARETTO
ANANAS
ARBUZ
BANAN
BRZOSKWINIA
CIASTEK / SMAK PIERNIKA
COLA
CYNAMON
CZARNA HERBATA / CHAI
CZARNY BEZ
CZARNY BEZ Z SOKIEM
CZEKOLADA
FALERNUM
FIOLET / FIOŁKOWY
GRANAT
GRENADYNA
IMBIR
IRISH CREAM
KARMEL
KIWI
KOKOS
LICZI
LIMONKA
MALINA
MANGO
MARAKUJA
MIĘTA
MIĘTA ZERO
MLECZKO MIGDAŁOWE
MOJITO
ORZECH LASKOWY
POMARAŃCZA
RÓŻA
SŁONY KARMEL
TRIPLE SEC
TROPIKALNY BŁĘKIT
TRUSKAWKA
WANILIA
ZIELONE JABŁUSZKO
ŻURAWINA
Mixy Fruit
BANAN
AGAWA BIO
GRENADYNA
KIWI
KOKOS
MARAKUJA
TRUSKAWKA
ŻURAWINA
Nappage (Glazura)
AMARENA
Amarena Fabbri Royal
Biała Czekolada
Cytryna
Czekolada
Gold
Karmel
Marakuja
Morela
Neutralny
WATA CUKROWA
TOP GELEE
TRUSKAWKA
Żel cukierniczy FRESCAFRUTTA EXPORT + NEBULIZER
Żel cukierniczy FRESCAFRUTTA EXPORT
MLECZNA CZEKOLADA
PISTACJA
Owoce w syropie
Wiśnia Amarena
Wiśnia Amarena
Wiśnia Amarena
Kandyzowany Imbir
KANDYZOWANY IMBIR
Do deserów
Krem cukierniczy na zimno
Mascarpiu (BAZA DO DESERÓW )
Pannamousse (BAZA DO DESERÓW)
PASTOVOCREM (żółtko pasteryzowane)
Baza VEG for sponge cake
Selen
Dekoracje cukrowe
Posypka cukrowa GWIAZDKI
Czekolada
Czekolada w saszetkach
Zobacz wszystkie produkty
Dystrybucja w Polsce
Kontakt
savpol@savpol.pl
+48 32 400 04 37
Do lodów czekoladowych
Strona główna
Produkty
Bazy
Do lodów czekoladowych
Baza czekoladowa GRAN CIOCCOLATO
Baza CZEKOLADOWA GRAN FONDENTE
Baza KAKAOWA FONDENTE BOLLO BLU