NEVEPANN BAVIERA 50
Fabbri Baviera 50 C to wyjątkowa baza. Łącząc bazę z odpowiednią pastą, stworzysz nowe, zaskakujące smaki. Wysokiej jakości bazy do lodów Fabbri ułatwiają uzyskanie lodów o idealnie miękkiej i kremowej konsystencji. Zapewniają masie optymalną strukturę, poprawiają jej stabilność podczas przechowywania oraz powodują, że lody wolniej i równomierniej rozpuszczają się po podaniu. Mają również istotny wpływ na jakość i smak. Produkt wymaga pasteryzacji w temp 65 - 85oC.
Certyfikat:
Skład produktu:
Glukoza, sproszkowane chude mleko, emulgatory: E471, E473; stabilizatory: E466, E412; aromaty, sól
Wartości odżywcze w 100g/ml:
- Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1559,00/368,00
- Tłuszcz (g) - 4,00
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 3,20
- Węglowodany (g) - 81,00
- w tym cukry (g) - 79,00
- Sól jako NaCl (g) - 0,66
- Błonnik (g) - 0,00
- Białko (g) - 2,00
Dozowanie:
50 g produktu na 1L mleka
Informacje dodatkowe:
- Opakowanie: Worek 2,5kg
- Numer produktu: 0004225