Amaretto Azzurokrem (smerfowa) Babá* (oryginalna babka w rumie) Biała Czekolada Biała Mięta Cappuccino Chleb Ciasteczko Biscotti Ciasto francuskie Crockantella Czekolada z Chrupkami Czekolada Guma balonowa niebieska Guma balonowa różowa Karmel Kawa Mocca Lello (kokos z migdałem) Malaga Marsala Malaga Rum Marron Glaces (kasztany) Mięta Migdał Nonna Rachele Nugat Orzech laskowy CREMOSA EXPORT Orzech laskowy GR.CREMOSA 25% Orzech Laskowy Pralinowy Orzech Pinii Premium (pinolata) Orzech Włoski Orzech Ziemny Palone solone masło Panna Cotta Pesto pistacjowe Pistacja Fine Pistacja Ground Pistacja pure 100% CN Prażony migdał 100% Róża Tiramisu Tiramisu (bez alkoholu) Wafer (wafel) Wanilia Export Wanilia Super Wanilia francuska Wata Cukrowa Niebieska Zabajone Marsala Zabajone Porto Straciatella Biała Straciatella Ciemna CZEKOLADOWE JAJO Z NIESPODZIANKĄ - OVETTO GIANDUIA Z KAWAŁKAMI ORZECHÓW LASKOWYCH