KARMEL SOLONE MASŁO
Polewa charakteryzuje się wysoką jakością składników, gęstą strukturą. Wzbogaci przygotowywane lody, ciasta, i desery o niepowtarzalny, wyrazisty smak i atrakcyjny wygląd. Jest to idealna masa do wszechstronnego użycia oraz podkreślenia smaku lodów solony karmel. Może służyć jako polewa do marmurkowania lodów, jako pasta do lodów, ale także świetnie sprawdza jako dodatek w cukiernictwie np. jako pyszne nadzienie rogalików klasycznych, czy francuskich.
Certyfikat:
Skład produktu:
Olej słonecznikowy, cukier, odtłuszczony mleko w proszku, masło (sproszkowane masło, białka mleka, permeat), syrop glukozowy, skrobia kukurydziana, kakao, naturalne aromaty, emulgatory E471, lecytyna słonecznikowa, sól.
Wartości odżywcze w 100g/ml:
- Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2501,00/601,00
- Tłuszcz (g) - 43,00
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 7,40
- Węglowodany (g) - 50,00
- w tym cukry (g) - 45,00
- Sól jako NaCl (g) - 0,77
- Białko (g) - 3,80
Dozowanie:
Według uznania
Informacje dodatkowe:
- Opakowanie: wiadro 4,2kg
- Numer produktu: 0025619