Baza VEG for sponge cake
Baza Vegan Sponge Cake to produkt w proszku do produkcji biszkoptowego ciasta. Produkt łatwy w zastosowaniu i szybki w przygotowaniu.
Certyfikat:
Skład produktu:
Białka ziemniaczane, spulchniacze E 336 (winian potasu), E500 (węglany sodu), E503 (wodorowęglan amonu), cukier, stabilizator E 464 (hydroksypropylometyloceluloza), skrobia kukurydziana, aromaty.
Wartości odżywcze w 100g/ml:
- Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1201,00/283,00
- Tłuszcz (g) - 0,00
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,00
- Węglowodany (g) - 31,00
- w tym cukry (g) - 16,00
- Sól jako NaCl (g) - 13,30
- Białko (g) - 37,00
Informacje dodatkowe:
- Opakowanie: Worek 350 g
- Numer produktu: 0025181