Snackolosi Bom Bon
Polewa charakteryzuje się wysoką jakością składników, idealną strukturą. Wzbogacają przygotowywane lody, ciasta, i desery o niepowtarzalny, wyrazisty smak i atrakcyjny wygląd. Jest to idealna masa do wszechstronnego użycia. Może służyć jako polewa do marmurkowania lodów, jako pasta do lodów, ale także świetnie sprawdza jako dodatek w cukiernictwie np. jako pyszne nadzienie rogalików klasycznych, czy francuskich. W kontakcie z lodami zachowują się jak stracciatelle, pozostają jednak bardziej miękkie i tworzą smaczną osłonę o otulającej i kremowej konsystencji. W smaku znajdziemy pyszny krem na bazie Giandui (23% orzechów laskowych i kakao) bogaty w pachnące nuty waflowe i chrupiące ziarna orzechów laskowych.
Certyfikat:
Skład produktu:
Cukier, orzechy laskowe (23%), odtłuszczone mleko w proszku, olej słonecznikowy, wafel (4,5%)(mąka pszenna, cukier, olej kokosowy, skrobia, sól, karmelizowany cukier, lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), niskotłuszczowy proszek kakaowy, masło kakaowe, skrobia kukurydziana, emulgator lecytyna słonecznikowa, naturalne aromaty.
Wartości odżywcze w 100g/ml:
- Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2297,00/551,00
- Tłuszcz (g) - 35,00
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 5,90
- Węglowodany (g) - 44,00
- w tym cukry (g) - 41,00
- Sól jako NaCl (g) - 0,15
- Błonnik (g) - 0,00
- Białko (g) - 12,00
Dozowanie:
Według uznania
Informacje dodatkowe:
- Opakowanie: Wiadro 4 kg
- Numer produktu: 0024236